Ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση

Την Παρασκευή 29 Δεκέμβριου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Σωματείου μας στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ύψωνα.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Ύψωνα κος Παντελής Γεωργίου και ο Αντιδήμαρχος Ύψωνα κος Κλεάνθης Καραμανίδης.

Στον χαιρετισμό της η Γραμματέας του Σωματείου κα Κλάρα Ευλογημένου αναφέρθηκε στις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητες του Σωματείου καθώς και στους επόμενους στόχους που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του.

Ο Δήμαρχος Παντελής Γεωργίου τόνισε την σημασία που δίνει ο Δήμος Ύψωνα στον αθλητισμό και στην υγιή απασχόληση των δημοτών του. Επίσης τόνισε ότι ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στο Σωματείο και θα το βοηθήσει στο σημαντικό έργο που επιτελεί.
Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Χριστόδουλος Χριστοδούλου επισήμανε τις δυσκολίες του αθλήματος και τις επίμονες προσπάθειες των Σωματείων να διατηρήσουν το άθλημα της κωπηλασίας σε υψηλό επίπεδο.

Μετά ακολούθησε η παρουσίαση των αγωνιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του Σωματείου κατά το αγωνιστικό έτος 2016-2017. Στο τέλος τιμήθηκαν όλοι αθλητές του Σωματείου για την αγωνιστική τους δραστηριότητα και τους προσφέρθηκε η καθιερωμένη φανέλα της αγωνιστικής χρονιάς.

Ακολουθήσε Δεξίωση στο προθάλαμο του Δημοτικού Θεάτρου.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί δημόσια το Δήμο Ύψωνα και όλους του χορηγούς του που του πρόσφεραν οικονομική και υλικοτεχνική βοήθεια κατά την διάρκεια την χρονιάς, τους γονείς των αθλητών, φίλους του Σωματείου καθώς και τους αθλητές του, παλιούς και νέους, γιατί σίγουρα χωρίς αυτούς το Σωματείο δεν θα υφίσταται.

Ευχαριστούμε τον κύριο Αντρέα Χριστοφόρου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Οι φωτογραφίες του άρθρου αυτού επίσης πάρθηκαν από τον κύριο Χριστοφόρου.