Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης

27/08/2012
 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξη Κωπηλασίας που διεξήχθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς και στην οποία έλαβαν μέρος έξι νεαροί κύπριοι κωπηλάτες ηλικίας 13 – 14 ετών.

Οι νεαροί μας κωπηλάτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και καταβάλλοντας υπέρμετρο ζήλο και με αξιέπαινες προσπάθειες κατάφεραν όχι μόνο να έχουν μία αξιοπρεπέστατη παρουσίαση την Πανελλήνια αυτή συνάντηση κωπηλασίας αλλά και να διακριθούν πετυχαίνονται μία πρώτη, μία δεύτερη, μία τρίτη και μία τέταρτη θέση στις κατηγορίες τους. Συγκεκριμένα η Σταυριάνα Χαραλάμπους κατέλαβε την πρώτη θέση στο μονό σκιφ κορασίδων, οι Μαρίνα Παλμύρη και Μαρία Κυριάκου την δεύτερη θέση στο διπλό κορασίδων, οι Χαράλαμπος Αριστείδου και Νικόλα Νέρουππος την τρίτη θέση στο διπλό παίδων και τέλος ο Γιώργος Καραπατέας μετά από μία άτυχη στιγμή στην εκκίνηση της κούρσας όταν κτύπησε η βάρκα του σε σημαδούρα πάλεψε μέχρι τέλους δυνατά για να τερματίσει τελικά στην πολύ τιμητική τέταρτη θέση. 

Συνοδοί προπονητές της κυπριακής αποστολής ήταν οι Γιάννος Χαραλάμπους και Αριστοτέλης Ιωάννου ενώ αρχηγός της αποστολής ήταν ο Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας Χρίστος Γεωργίου. 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας συγχαίρει τους νεαρούς κωπηλάτες για την εξαιρετικά θετική συμμετοχή τους στην κωπηλατική συνάντηση στην Κεφαλονιά και τους εύχεται ακόμη πιο πολλές και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον. 

Κ.Ο.ΚΩΠ

Πηγή: http://greekrowers.blogspot.com/2012/09/blog-post_4.html#ixzz25m8lH04G