Το Σωματείο μας λαμβάνει για πρώτη φορά μέρος σε αγώνες (Γάνδη)

Διεθνής Αγώνες Γάνδης 2009

07/04/2009

Το σωματείο Νηρέας θα συμμετάσχει στους Διεθνής αγώνες της Γάνδης στο Βέλγιο που θα πραγματοποιηθούν στο κωπηλατοδρόμιο της Γάνδης το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου.

Στους Αγώνες το σωματείο μας  θα συμμετάσχει με τους ακόλουθους  αθλητές:

  • Γιάννης Αριστιάδης
  • Χρίστος Αθηνοδώρου
  • Δημητρός Παπαδόπουλος
  • Σίλεια Λανίτη
  • Αντρέας Χριστοφή
  • Αλέξης Χριστοφόρου

 Τεχνικός Σύμβουλος: Γιάννος Χαραλάμπους

Αρχηγός Αποστολής: Πανίκος Αθηνοδώρου

Μερικοί από τους αθλητές μας θα κολυμπήσουν στα βαθειά στην Γάνδη αφού  θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε κωπηλατικό αγώνα. Επικρατεί ενθουσιασμός στην ομάδα αφού είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας που συμμετέχει το σωματείο μας.

 Σε ερώτηση μας προς τον τεχνικό σύμβουλο του σωματείου μας Γιάννο Χαραλάμπους σχετικά  με την αποστολή  και τους αγώνες στο Βέλγιο μας απάντησε:

      “Κατ’ αρχή νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που το σωματείο μας θα λάβει μέρος πρώτη φορά  σε κωπηλατικούς αγώνες, έστω και αν είναι σε άλλη χώρα. Περάσαμε μια δύσκολή αθλητική χρονιά αλλά τα πράγματα οδεύουν στον σωστό δρόμο. Οι αγώνες της Γάνδης που διοργανώνει το σωματείο Gentse RS είναι αγώνες μεταξύ σωματείων  από  διάφορες χώρες της Ευρώπης.  Είναι οργανωμένοι αγώνες με 30 – 40 συμμετοχές σε κάθε κατηγορία, ειδικά στους εφήβους. Είναι αγώνες ενάντια στο χρόνο και οι τρεις πρώτοι χρόνοι κάθε κατηγορίας βραβεύονται.  Σκάφη θα μας δανείσουν τα βελγικά  σωματεία. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και οι αθλητές μας θα απολαύσουν το άθλημα της κωπηλασίας. Δεν με απασχολεί καθόλου αν οι αρχάριοι μας αθλητές αγωνίζονται για πρώτη φορά και μάλιστα στο εξωτερικό. Το σηματνικό είναι ότι θα αγωνιστούν σε κανονικό στίβο με καλύτερους απ’ αυτούς αθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν την κούρσα τους.”  

Την αποστολή θα συνοδεύσουν γονείς αθλητών και φίλοι του σωματείου.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!