Χριστουγεννιάτικος Χορός Νηρέα

04/01/2011
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Σωματείου μας στο ξενοδοχείο Κάνικα Πάνθεον στις 17 Δεκεμβρίου. Στον χορό παρευρέθηκαν περίπου 200 αθλητές, φίλοι του Νηρέα και παλιοί αθλητές που αψήφησαν την οικονομική κρίση και το ακριβό εισιτήριο της εκδήλωσης και μας τίμησαν με την παρουσία τους ξεφαντώνοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε το μέλος και αθλήτρια του Σωματείου μας Ειρήνη Κακογιάννη Μυλωνά. Το πρόγραμμα περιείχε ομιλία από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Πανίκο Χριστοφή, στη συνέχεια προβλήθηκε μια παρουσίαση με τίτλο “Αθλητική Ανασκόπηση” η οποία πληροφόρησε τους καλεσμένους μας  για μερικές από τις δραστηριότητες στις οποίες έλαβαν μέρος οι αθλητές του Νηρέα το έτος 2010. Τέλος, το Σωματείο τίμησε τον αθλητή Γιάννη Αριστιάδη με ένα αφιέρωμα επικεντρωμένο στις κωπηλατικές του επιτυχίες. Το υπόλοιπο της εκδήλωσης συνοδεύτηκε με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και κέφι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηρέα θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια του χορηγούς του ετήσιου περιοδικού του Νηρέα καθώς και τις εταιρίες και ιδιώτες που προσέφεραν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους σαν δώρα για το λαχείο μας.