Χριστουγεννιάτικος Χορός Νηρέα

01/01/2010
 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Χριστουγεννιάτικος χορός του Σωματείου μας στο ξενοδοχείο Κάνικα Πάνθεον στις 19 Δεκεμβρίου. Στον χορό παρευρέθηκαν περίπου 200 αθλητές, φίλοι του Νηρέα και παλιοί αθλητές που ξεφάντωσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε το μέλος και αθλήτρια του Σωματείου μας Ειρήνη Κακογιάννη Μυλωνά. Το πρόγραμμα περιείχε ομιλία από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Πανίκο Χριστοφή, στη συνέχεια προβλήθηκε μια παρουσίαση με τίτλο “Αθλητική Ανασκόπηση” η οποία πληροφόρησε τους καλεσμένους μας  για μερικές από τις δραστηριότητες στις οποίες έλαβαν μέρος οι αθλητές του Νηρέα το έτος 2009. Τέλος, το πρόγραμμα έκλεισε με την παρουσίαση του ημερολογίου του Νηρέα για το 2010, το οποίο είναι πλέον στα χέρια μας και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον κ. Γιάννο Χαραλάμπους. Το υπόλοιπο της εκδήλωσης συνοδεύτηκε με ζωντανή μουσική, πολύ χορό και κέφι.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νηρέα θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια του χορηγούς του ετήσιου περιοδικού του Νηρέα, τους χορηγούς του ημερολογίου καθώς και τις εταιρίες και ιδιώτες που προσέφεραν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους σαν δώρα για το λαχείο μας.

Χορηγοί