6η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπυξης

16/09/2011
 

Το Σωματείο μας έλαβε μέρος  στην  6η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης  κωπηλασίας κάτω των 14 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκυρίακο, 10 και 11 Σεπτεμβρίου,  στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Ο Νηρέας  εκπροσωπήθηκε με την Ιωάννα Μακρυγιώργη και την Σταυριάνα Χαραλάμπους στην κατηγορία διπλού σκιφ  και συνοδεύονταν από την προπονήτρια Ελευθερία Αξιώτη.

Τα κορίτσια αγωνίστηκαν άνευ ανταγωνισμού και στους προκριματικούς, ημιτελικούς και στον τελικό ( κατέκτησαν την τέταρτη θέση στον τελικό). 

Οι εμπειρίες και εντυπώσεις που απέκτησαν οι αθλήτριες μας  από αυτή την Πανελλήνια Συνάντηση ήταν πολλές και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς και ειδικά την φιλοξενία των ανθρώπων της.

Το Σωματείο Νηρέας θέλει να εκφράσει  μέσα από την ιστοσελίδα του τις ευχαριστίες του προς τον  Ναυταθλητικό  Όμιλο Κεφαλονιάς & Ιθάκης (Ν.Ο.Κ.Ι) και ειδικά στον Έφορο του Σωματείου Αντρέα Αλιβιζάτο,  τον Σίμο Μαρκαντωνάτος  και τον προπονητή του Σωματείου Γιώργο Τζοπανίδη για την φιλοξενία  και την βοήθεια που μας πρόσφεραν κατά την διάρκεια της  παραμονής των αθλητών μας εκεί.

Επίσης ευχαριστούμε την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας και την Επιτροπή Διαιτησίας των Αγώνων για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν κατά την διάρκεια των Αγώνων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έξοδα  της αποστολής καλύφθηκαν από τους γονείς και το ίδιο το Σωματείο.  Και σε αυτό το τομέα το Σωματείο μας πρωτοτύπησε γιατί τα τελευταία πέντε χρόνια οι αποστολές αυτές καλυπτόταν  αποκλειστικά από την  Κυπριακή Ομοσπονδία.

Φυσικά κατανοούμε ότι το κονδύλι ανάπτυξης ( που χορηγείτε αποκλειστικά από τον Κυπριακό Οργανισμού Αθλητισμού) πρέπει να διατεθεί σε πιο ουσιαστικούς τομείς ανάπτυξης του αθλήματος, όπως η πληρωμή των δεδουλευμένων μισθών των διαιτητών των τελευταίων δύο χρονών.

Φωτογραφίες